ANTWOORD OP JOUW VRAAG?

HOE OUD MOET IK ZIJN?

Om een E-Chopper te besturen moet je minimaal 16 jaar jong en in het bezit van een geldig rijbewijs zijn.


WELK RIJBEWIJS HEB IK NODIG?

Een geldig scooter- en of autorijbewijs is nodig om een E-Chopper te mogen besturen. Wij checken voorafgaande de rit van iedere bestuurder het rijbewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen tijdens jullie uitje!


HOEVEEL KILOMETER KAN IK RIJDEN MET EEN E-CHOPPER?

Met onze E-Choppers kun je maximaal 50 kilometer rijden op 1 accu. Het is helaas niet mogelijk om onderweg zelf jouw gehuurde E-Chopper op te laden. 


MAG EEN KIND MEE ACHTER OP DE E-CHOPPER?

Kinderen van 6 tot 12 jaar mogen eventueel mee achterop. Let op: Iedere mede-opzittende valt onder de verantwoordelijkheid van de bestuurder zelf. 


MOET IK EEN HELM OP?

Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht om een helm te dragen op een E-Chopper. Wij Beschikken over lichtgewicht helmen met de juiste keuringen in diverse maten. 


HEBBEN JULLIE OOK EEN VOERTUIG VOOR IEMAND ZONDER RIJBEWIJS?

Wil jij graag met een groep op E-Chopper Avontuur maar heeft niet iedereen een rijbewijs? Dan heb wij een stoer en passend alternatief. Onze Urban Fatbike. een stoere elektrische fiets waarmee je met gemak de rest van de groep op de Echopper kan bijhouden. Deze Urban Bike is standaard te huur op onze locatie in Appelscha. Afhankelijk van de beschikbaarheid en de groepsgrootte kunnen wij de Fatbikes ook op onze andere verhuur locaties afleveren. Wil je een Fatbike huren? Klik dan hier om een reservering aan te vragen!


MIJN GEWENSTE DATUM/STARTTIJD IS NIET BESCHIKBAAR?

Je kan op elke locatie online reserveren. Hier kun je meteen de beschikbare datum en starttijden inzien. Is jouw starttijd niet meer beschikbaar of wil je graag een reservering maken voor meer personen dan online beschikbaar? Vul dan via deze link ons aanvraag formulier in. Wij bekijken na het achterlaten van de gegevens naar de mogelijkheden en komen binnen 24 uur terug op jouw aanvraag. 


KAN IK MIJN RESERVERING OOK ANNULEREN?

Kan jouw gereserveerde uitje niet doorgaan? Dat is natuurlijk jammer!

Tot 3 dagen voorafgaande het uitje kun je gratis annuleren. Wij storten het bedrag (-€ 5,- annuleringskosten) retour op jouw rekening.

Tot 24 uur voorafgaande het uitje kun je eenmalig gratis verplaatsen naar een nader te bepalen datum binnen 3 maanden na de datum van je huidige reservering.

Wil je annuleren binnen 24 uur? Dan krijg je van ons een tegoedbon voor een volgend uitje van 50% op het totaalbedrag van de huidige reservering. De tegoedbon is tot 3 maanden na de datum van de huidige reservering inwisselbaar.


WAT ALS HET SLECHT WEER IS?

Je kan jouw reservering tot 24 uur voorafgaande het uitje eenmalig gratis verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Als het bijvoorbeeld op de dag van jullie uitje regent, kun je een nieuwe datum inplannen tot 3 maanden na de datum van jullie huidige reservering. 


KRIJG IK EEN ROUTE MEE?

Wij hebben op alle locaties een prachtige route voor jullie klaar staan. Deze route kun je volgen via jouw telefoon. Zorg er voor dat als je onze route wil volgen deze telefoon goed is opgeladen. Al onze E-Choppers beschikken over een telefoonhouder zodat je veilig kunt navigeren. 


HEB JE ANDERE VRAGEN?

Heb je nog andere vragen? Stuur ons dan een bericht met jouw vraag via het contactformulier.