E-Chopper huren in Drenthe & Friesland

Op pad met een stoere E-Chopper is een belevenis op zich. Met deze elektrische scooter heb je voor even het gevoel dat je een echte biker bent. Regel jij een goed gezelschap? Dan regelen wij de rest! Met onze E-Chopper ontdek je de mooiste plekjes van Drenthe & Friesland op een duurzame manier. De E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en mag bestuurd worden met een scooter- of autorijbewijs. 

 

Vergeet niet een tussenstop te maken bij de verschillende highlights op de route. Met deze speciale E-Chopper Tour ben jij verzekerd van een hilarische uitje met familie, vrienden of collega's.

E-Chopper Drenthe

Verken de prachtige omgeving van Drenthe op een unieke en duurzame manier! Je kunt bij ons een E-Chopper huren in Assen, hier start de tocht bij Hotel de Bonte Wever. Of ga op pad in het Dwingelderveld. Deze tocht start bij Het Huis van Drenthe in Dwingeloo, Direct naast dit prachtige Nationale Natuurpark.

Assen


DwingelooE-Chopper Friesland

Ook in Friesland hebben we twee prachtige verhuur locaties. Wil je op pad in Nationaal Park het Drents Friese Wold start dan jouw avontuur vanaf Eten & Drinken Le Coq in Appelscha

Appelscha