EEN TEAMUITJE, FAMILIEDAG OF BEDRIJFSUITJE TIJDENS CORONA


Update 20 maart 2021:

Voor gezinnen en kleine groepen hebben we een aantal leuke Take Away activiteiten. 

Leuke coronaproof uitjes: Password Challenge, GPS puzzeltocht, KlootschietenE-Chopper Tour Of een toffe Auto Challenge!

 

Helaas zijn wij nog tijdelijk gesloten voor grotere groepen! 

Zodra we open mogen staan we natuurlijk weer voor jullie klaar met leuke uitjes en arrangementen! 

Nieuw! Take Away Activiteiten - Gezinsuitjes

Onze take away activiteiten zijn geheel corona proof uitjes! Deze activiteiten kun je boeken met je gezin of kleine vriendengroepen.
De Take Away Activiteiten kun je afhalen bij het Duurzaamheidscentrum in Assen. Hier kun je ook terecht voor een kop koffie, thee, frisdranken of een lunch to go, lekker voor onderweg!

Alles deelnemers zijn zelf verplicht zich aan de huidige corona regels te houden. 

 

E-Chopper Tour

Op pad met een stoere E-Chopper door Drenthe is een belevenis op zich! Wij hebben een mooie route langs onder andere Rolde, Loon en het Balloërveld.

 


Password Challenge

Ga jij de Challenge aan? Een leuke activiteit voor het hele gezin! Doormiddel van fototips ga je opzoek naar het juiste wachtwoord en de volgende Challenge locatie. 


Klootschieten

Erop uit met het gezin door het Asserbos. Wij hebben een mooie klootschiet route voor jullie klaarliggen! Welk team gaat er met de winst vandoor!?

 Auto Challenge Actief

Je gaat opzoek naar verschillende locaties in Drenthe en Friesland via een GPS. Op deze locaties ga je opzoek naar de fototips en ga je korte stukjes te voet de natuur of het dorp in om zo de volgende locatie te 'ontgrendelen'. 


Auto Challenge

Je gaat opzoek naar verschillende locaties in Drenthe en Friesland via een GPS. Op deze locaties ga je opzoek naar de fototips en ga je korte stukjes te voet de natuur of het dorp in om zo de volgende locatie te 'ontgrendelen'. 


GPS Foto puzzeltocht

Met deze GPS wandel puzzeltocht ga je opzoek naar de verschillende foto's in het Asserbos. Lukt het jou om op elke locatie de juiste foto te vinden? Een pefect uitje met het gezin of speel in twee teams bijvoorbeeld tegen je buurman of oma!
Update 1 oktober 2020

Een teamuitje in corona tijd: Wij hebben bijna alle uitjes aangepast zodat we deze op een veilige manier kunnen aanbieden volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Gelukkig vinden al onze uitjes plaats op de meest veilige locatie; 'De Buitenlucht'. 
 

  • Een teamuitje waarbij de 1,5 meter afstand geen probleem is 
  • Nu tijdelijk voor groepen tot maximaal 40 personen 
  • In combinatie met horeca tijdelijk maximaal tot 30 personen 

Er toch even tussenuit maar dan wel veilig! 

 

In het activiteiten overzicht staat bij elke activiteit vermeld of deze coronaproof is aangepast. Mocht u als organisatie van het uitje vragen hebben betreft de huidige regels neemt u dan gerust contact met ons op.